A csapatunk, amely egyedi vállalatirányítási rendszer fejlesztésére specializálódott

 

A vállalatirányítási rendszerek piacán egyedülállóan képviseljük azt a filozófiát, hogy ha egy cégnek megvannak az értékei, a folyamatai pedig jól működnek, akkor ne változtassuk azt meg egy szoftver kedvéért. Mi nem szeretnénk sablonos félmegoldásokat nyújtani, illetve nem vagyunk a legolcsóbbak, nem is próbálunk azok lenni.

Mi azt valljuk, hogy inkább a szoftver simuljon rá a cégre, szolgálja ki a céljait megkötések és korlátozások nélkül. Mi nem hozunk semmilyen “a szoftver így működik, hidd el ezt így kell csinálni” filozófiát. Mi meghallgatunk, hogy hol tartasz most, milyen kihívásaid vannak, amiket meg akarsz oldani és erre találunk ki együtt egy jövőálló megoldást. Mindezt egy előre meghatározott és általad elfogadott ütemterv szerint, határidőre.

Ügyfeleink minden projektjére dedikálunk egy csapatot, akik nem egy sima fejlesztői gárda, hanem kifejezetten vállalatirányítási rendszer fejlesztésére specializálódott szakértők!

Fontos, hogy a csapat egyik legfontosabb tagja TE vagy! A mi részünkről pedig egy projekt vezető, aki egy üzleti szemlélettel rendelkező IT szakértő, egy vagy több fejlesztő, aki mint egy szobrász elkészíti a te saját rendszered és egy tesztelő aki mindent letesztel, hogy jól működik-e.

 

Amennyiben úgy érzed, hogy egymást keressük, akkor írj egy rövid üzenetet!