Stratégiai Együttműködések és Szolgáltatások

A vállalatirányítási rendszereken kívül számos más olyan céggel állunk kapcsolatban, akik szolgáltatásukkal hozzá tudnak járulni cégének sikerességében és növekedésében.

Egyedi ERP rendszer fejlesztés

Hisszük, hogy a cégek növekedésének sikerességében kulcsfontosságú szerepet játszik az egyedi vállalatirányítási rendszer megléte. Ennek tudatában pedig körüljárjuk, hogy hol tartasz most és mik a céljaid, együtt pedig kitaláljuk hogyan valósítsd meg azokat.

Szervezet és üzletfejlesztés

A sikeres működés egyik legfontosabb eleme a sikeresen működő vállalati kultúra, a szervezeti struktúra optimalizálása. Ha úgy érzed, hogy ezen a területen van még hová fejlődni és egy szakértő segítségére van szükséged, ebben is számíthatsz ránk!

Rendszergazdai tevékenység

Hogy érzed? A te vállalkozásod digitálisan felkészült vállalkozásnak számít? Aki nem elég innovatív, az hosszú távon lemarad! Partnereink tudnak segíteni mind a kisebb számítástechnikai fejlesztésekben, mind pedig a nagyobb infokommunikációs infrastruktúra kiépítésében.

Weboldal fejlesztés

Hogyan tudsz kitűnni a tömegből? Ideje megformálnod a weboldalad. A jelenlegi digitális korszakban egy weboldal már alapfeltétel a sikeres működéshez. Stratégiai partnerünk céged képére készít olyan weboldalt, amely konverziót is hoz!

Digitális Marketing

Ha weboldal, akkor Online Marketing. Hiszen mi értelme az oldalnak, ha azt senki sem látogatja? Egy profi csapat, aki abban tud neked segíteni, hogy terméked, illetve szolgáltatásod a számodra releváns platformokon reklámozza!

Pályázatírás

Pályázatíró partnerünk segítségével mindig naprakész tudsz maradni az aktuális pályázatokat illetően. Amennyiben céljaid pályázat segítségével szeretnéd elérni, stratégiai partnerünk ebben tud Neked segíteni.

Amennyiben a fentiek közül bármiben tudunk segíteni, írj egy rövid üzenetet!