Kereskedelmi szoftver

Önnek cégre szabott, egyedi kereskedelmi szoftverre van szüksége, hiszen nincs két egyforma cég ugyanolyan folyamatokkal.

Csapatunk minden esetben egyedi fejlesztésű szoftvereket fejleszt ügyfeleink számára, amely 100%-ban kiszolgálja az igényeket kompromisszumok nélkül. Nem kell megalkudni a félmegoldások mellett, később pedig foltozgatni a lyukakat. Egy saját folyamatainkra készített szoftver esetében maga a rendszer fog rásimulni a cégünkre, nem pedig fordítva.

Kinek ajánljuk a kereskedelmi szoftvert?

Kereskedelemmel foglalkozó cégeknek mindenképp hasznos segítség tud lenni egy kereskedelmi szoftver, amely képes tisztán láthatóvá tenni cégünk aktív áruforgalmát. Egy ilyen program megléte hatékonyan képes támogatni és összehangolni a cégben történő értékesítési folyamatokat, az ügyfeleink kiszolgálását és minden ehhez kapcsolódó további feladatot.

 

Képes együttesen kezelni ügyfeleinket és beszállítóinkat, árlistákat és árengedményeket, összekészítéseket, a bejövő és kimenő árajánlatokat akár árengedményekkel, vevői megrendeléseket, átadás-átvételi dokumentumokat, szállítóleveleket és számlákat. Emellett képes nyomon követni teljes árukészletünket korlátlan számú termékkel.

Mindezt összefogva pedig képes tartalmas és beszédes kimutatásokat készíteni pár kattintással ezzel támogatva a döntéstámogatást.

Továbbá a projektmenedzsment program az Ön egyedi folyamataira fejlesztett modulját összekapcsoljuk a vállalatirányítási rendszer többi részeivel, mint pl. a Projekt menedzsment, Cégműszerfal, CRM rendszer, Számlázás, Szerviz, Gyártás és termelés irányítás, Webshop, Dokumentumkezelés vagy Raktárkezelés és készletgazdálkodás. Igy minden projekttel kapcsolatos változás, illetve frissítés azonnal szinkronizálódik a többi részterülettel, csökkentve ezzel a hibák lehetőségét és az adminisztrációs időt., illetve folyamatosan naprakész információkat kapunk a projektek állapotáról kimutatások formájában.

Kérj még több információt itt!