Vállalatirányítási rendszer pályázat

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése mind időt és pénzt vesz igénybe. Az utóbbi időben egyre több pályázati lehetőség nyítl a vállalkozások digitális fejlesztésének érdekében. Ezek a vállalatirányítási rendszer pályázati lehetőségek magukba foglalják a vállalatirányítási rendszerek fejlesztések és az ehhez kapcsolódó eszközbeszerzések támogatását.

Jelenleg nincs nyitott pályázati lehetőség!

Korábbi vállalatirányítási rendszer pályázatok

 • VINOP-1.2.1-21

 • GINOP Plusz-1.2.1-21

 • VEKOP-1.2.7-20

 • GINOP-3.2.2-8.2.4-16

 • GINOP-3.2.1-15

Következő lépések

 

 1. Írj egy üzenetet, hogy miben tudunk segíteni!
 2. Ismerkedés, konzultáció, közös ötletelés
 3. A kezedben lesz egy kész ütemterv az alábbiakkal:
  – A saját egyedi rendszered tartalma leírással és ábrákkal összefoglalva
  – Mérföldkövek, határidők
  – Díjazás

Következő vállalatirányítási rendszer pályázat lehetőségek

DIGITÁLIS MEGÚJULÁS OPERATÍV PROGRAM PLUSZ (DIMOP PLUSZ)

A versenyképesség növelésének egyik horizontális dimenziója egy olyan működési környezet megteremtése, amelynek kialakítása követi a kor, a technológia és a gazdasági-társadalmi igények fejlődését. Azok az országok és társadalmak képesek lépést tartani a világ fejlődésével, amelyek az élet minden területén tudatosan alkalmazzák a digitális technológiákat és folyamatosan megújítják azokat. A digitális átmenet integrált megközelítést megkívánó domináns célrendszerré vált, amelynek választ kell tudnia adni a jelenlegi és az újonnan felmerülő globális, technológiai, biztonsági és fenntarthatósági kihívásokra. A gazdaság és társadalmi versenyképesség megtartása és növelése érdekében Magyarország a 2021-2027 közötti időszakban egy külön – horizontális – operatív program, a Digitális Megújulás Operatív Program Plusz (DIMOP Plusz) keretében tervezi végrehajtani ezeket a fejlesztéseket.

A DIMOP Plusz egységes szemléletmód mellett kívánja összehangolni az ágazati szakpolitikai beruházásokat és az innovatív technológiák alkalmazását, hogy egységes szolgáltatási rétegeken keresztül, adatintenzív megközelítésben járuljon hozzá az egyes szakpolitikai feladatok digitalizációs beruházásaihoz és ilyen módon átfogó megoldásokat támogasson, amelyek egy-egy ágazati célkitűzés megvalósulása mellett egységesen támogatják a digitális transzformáció folyamatát.

Forrás: https://www.palyazat.gov.hu/digitalis_megujulas_operativ_program_plusz

Értesülni szeretnék a legfrissebb pályázati infókról!